Fysiotreapi Slankeprogram

Vektnedgang som varer over tid

Vi vil følge med på din reise for ny, sunn vekt i tiden etter programmet

Slankeoperasjon Kandidat

Personlig oppfølging

I løpet av de 12 månedene etter at du har gjennomført programmet, vil vi følge deg opp og diskutere hvordan det går med deg og om du har behov for justeringer i kosthold og vedlikeholdsplan.

Vi vil også ta blodprøver for å sammenligne start og slutt, og sørge for at du får «kart og kompass» for å opprettholde din nye vekt.

Personlig Oppfølging C Bariatri

Ett års oppfølging inngår

Vi følger deg på veien videre.

Vi følger deg gjennom prosessen og over i vedlikeholdsfasen til du står trygt på egne ben for veien videre med ny vekt.

 

Colosseum Spes Klinikk Bukplastikk

Overskuddshud

En del som går mye ned i vekt vil oppleve løs overskuddshud når de når sin idealvekt. Mange lever helt greit med det og føler ikke for å gjøre noe med det. For andre oppleves det som et problem.

Hvorvidt akkurat du vil oppleve å få overskuddshud etter vektnedgang vil først og fremst avhenge av hvor mye du har gått ned og din alder. I tillegg har genetikk en betydning. Huden vår er relativt elastisk, men elastisiteten reduseres med alder.

Hvis du vurderer plastikkirurgi for å fjerne overskuddshud etter vektnedgang, har vår søsterklinikk C Spesialist noen av landets beste kirurger med lang erfaring fra bl.a. bukplastikk. Det er hjelp å få, og C Spesialist kan vurdere ditt tilfelle spesielt, og fortelle deg hva du kan forvente av et inngrep som fjerner og strammer opp overskuddshud.

Les mer hos C Spesialist

Icon